Oplaadavond voor vrouwen 29 oktober 2021

Op 10 september 2021 hadden we onze eerste oplaadavond voor vrouwen waarbij het ging over fysiek opladen. De deelnemers waren erg enthousiast en ‘de verwachting was overtroffen’ gaven ze aan…. De vrouwen voelden zich echt opgeladen en gemotiveerd om weer bewust keuzes te gaan maken voor zichzelf. Ons doel hebben we ruimschoots behaald; Vera Verhoeven van www.vitalityacademy.nl en ik zijn daar dankbaar voor!


We hebben deze avonden opgezet nadat we erachter kwamen dat we de behoefte hebben om samen met andere vrouwen diverse thema’s te bespreken om met en van elkaar te leren. Het gaat hierbij om thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en geluk. Thema’s die ons onbewust dagelijks bezig kunnen houden en die fijn zijn om met elkaar te delen. Het doel van de oplaadavonden voor vrouwen is om elkaar te inspireren, te delen en kennis te vergroten op een interactieve manier. Centraal hierin staan verbinding met elkaar en gezelligheid. Ons doel is dat iedere vrouw weer naar huis gaat vol energie en nieuwe stappen kan zetten voor zichzelf.


Onze tweede avond staat gepland op 29 oktober en gaat over: Balans op emotioneel vlak! Emotionele energie bepaald onze stemming en wordt gestuurd door onze gedachten: overtuigingen, interpretaties, verwachtingen en aannames. Door bewuster om te gaan met dat wat je ervaart, krijg je meer grip op je emoties gedurende de dag.


De inloop is vanaf 19.30 uur. Het inhoudelijke gedeelte is van 20.00 - 21.45 uur. We sluiten met elkaar af met een drankje en een hapje.


De kosten voor deze avond zijn 10 euro. Je kunt je inschrijven via https://vitalityacademy.nl/product/oplaadavond-29-oktober/


We hebben er weer zin in!19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Loslaten doe je door emoties toe te laten

Ongewenste kinderloosheid roept veel emoties op. Mijn sterkste emotie hierover was en is verdriet; mijn tranen kon ik niet tegenhouden, heb enorm veel gehuild. En nog kan ik hier flink om janken. Een