Oplaadavond voor vrouwen 21 januari 2022

Samen met Vera Verhoeven en de deelnemende vrouwen weer een fijne, succesvolle oplaadavond gehad op 29 oktober. De vrouwen gaven aan:

* geïnspireerd te zijn * ons concept geweldig te vinden * verbinding te hebben met zichzelf en anderen * veiligheid te ervaren * zich open en kwetsbaar op durfden te stellen * het gezellig te vinden * zich opgeladen te voelen * even een avondje voor zichzelf te hebben * de volgende keer weer te willen komen * nog iemand anders mee te willen nemen

Nog meer gestimuleerd door de enthousiaste reacties van de vrouwen zijn we ons al weer aan het voorbereiden op de volgende oplaadavond! Deze is op 21 januari en gaat over Mentaal opladen! Hoe houd je je aan de afspraken die je met jezelf of met de ander maakt? Zo hebben we veel goede voornemens en ideeën over welke resultaten we willen behalen en maken daar afspraken over met onszelf, maar blijkt het vaak best moeilijk om ons ook aan die afspraken te houden. Zeker als het afspraken zijn die over onszelf gaan zoals gezond eten, op tijd ontspannen, tijd voor jezelf inplannen, bewegen, een avondje voor jezelf, etc. Hoe komt dit eigenlijk? Hoe kan je jezelf sturen op het vast houden aan de doelen die je voor jezelf hebt gesteld?


Deze avond is bedoeld om jou manier van het maken van afspraken en het nakomen hiervan onder de loep te nemen. We starten met een inleiding over commitment; wat voor afspraken maak je eigenlijk met jezelf en met anderen? Hoe kan je je gedrag veranderen op dit vlak?

We delen tijdens de avond onze eigen ervaringen, geven elkaar tips en gaan afspraken maken met onszelf hoe we dit thema, in kleine stappen, anders vorm kunnen gaan geven. Aan het einde van de avond ga je voldaan naar huis met een rugzakje vol nieuwe inzichten, tips en positieve energie om op dit vlak goed voor jezelf te gaan zorgen. Het belangrijkste van deze avond? Elkaar inspireren en echt ontmoeten, zodat we opladen, want dat is waar we voor staan op deze avonden!!


Vera en ik zien je graag op vrijdag 21 januari. De inloop is vanaf 19.30 uur. Het inhoudelijke gedeelte is van 20.00-21.30 uur. We sluiten met elkaar af met een drankje en een hapje.


Je kunt je inschrijven via https://vitalityacademy.nl/product/oplaadavond-21-januari/


Ontmoeten we jou ook op 21 januari?


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Loslaten doe je door emoties toe te laten

Ongewenste kinderloosheid roept veel emoties op. Mijn sterkste emotie hierover was en is verdriet; mijn tranen kon ik niet tegenhouden, heb enorm veel gehuild. En nog kan ik hier flink om janken. Een