Oplaadavond voor vrouwen 9 september 2022

IK BEN MOOI!


Het is nog volop zomer, maar wij zijn ons inmiddels al aan het voorbereiden voor de volgende oplaadavond op 9 september! Het klinkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover. We vinden het fijn om te horen dat veel vrouwen aangeven dat deze avonden inspirerend en waardevol zijn. Daar doen we het voor!


Het thema voor de deze keer is: Ik ben mooi! Na afloop van onze zevende oplaadavond ervaar je dat je een mooie en leuke vrouw bent en ga je tevreden naar huis!


Wij, vrouwen, zijn vaak te kritisch over ons uiterlijk en vinden onszelf niet altijd leuk om te zien. Mannen hebben hier veel minder last van. Hoe komt dit?


Maar wat is mooi eigenlijk? Wat is er leuk uitzien? En wanneer vinden we iemand anders mooi? Hoe komt het dat je de mooie dingen bij de ander wel ziet, maar niet bij jezelf? Hoe scannen we onszelf en de ander? En hoe kun je leren om je kritische zelf oordeel los te laten en om te zetten naar positieve gedachten over jezelf?


Dit zijn vragen die centraal staan op deze avond en en daar gaan we met elkaar over in gesprek. Je gaat met een blij hart de deur uit: Jij bent mooi en leuk!! Het wordt tijd dat jij jezelf echt gaat zien!


Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden via https://vitalityacademy.nl/product/oplaadavond-9-september/
2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven