Oplaadavond voor vrouwen 10 september 2021

Bijgewerkt op: aug 28

Veel vrouwen zijn druk; we nemen veel verantwoordelijkheid op ons, vaak de zorg voor het gezin, werk en andere bezigheden. Op deze oplaadavond gaan we in gesprek met elkaar over wat fysiek opladen betekend, hoe fysieke energie je basis is voor je gevoel van vitaliteit en geluk en hoe je gedurende de dag en op langere termijn je fysieke energie kunt versterken.


Op het einde van de avond ga je voldaan naar huis met een rugzakje vol nieuwe inzichten, tips en positieve energie om goed voor jezelf te gaan zorgen op dit vlak.


Samen met Vera Verhoeven van www.vitalityacademy.nl organiseer ik deze avond. We kwamen zakelijk in contact met elkaar en in ons gesprek kwamen we erachter dat we de behoefte hebben om samen met andere vrouwen diverse thema’s te bespreken om met en van elkaar te leren. Het gaat hierbij om thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit en geluk. Thema’s die ons onbewust dagelijks bezig kunnen houden en die fijn zijn om met elkaar te delen.


Het doel van de oplaadavonden is elkaar inspireren, delen en kennis te vergroten op een interactieve manier. Centraal hierin staan verbinding met elkaar en gezelligheid. Ons doel is dat iedere vrouw weer naar huis gaat vol energie en nieuwe stappen kan zetten voor zichzelf.

Iedere vrouw die de behoefte heeft om zich verder te ontwikkelen is welkom om bij onze oplaadavonden aan te sluiten, ook de vrouwen die ons niet kennen!


We kiezen voor de vrijdagavond, zodat we na het inhoudelijke gedeelte, voor wie wil, gezellig nog wat kan drinken met elkaar.


Onze eerste avond gaat over: Hoe laad ik fysiek op? Fysieke energie is de basis van hoe we ons voelen gedurende de dag. Deze kun je zelf verhogen. Hoe? Dat hoor je van Vera die het inhoudelijke gedeelte van deze avond zal inleiden.


De inloop is vanaf 19.30 uur. Het inhoudelijke gedeelte is van 20.00-21.30 uur. Daarna is er nog een drankje en een hapje.


De kosten voor deze eerste avond zijn 10 euro. Inschrijven kan via https://vitalityacademy.nl/product/oplaadavond-10-september/20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Loslaten doe je door emoties toe te laten

Ongewenste kinderloosheid roept veel emoties op. Mijn sterkste emotie hierover was en is verdriet; mijn tranen kon ik niet tegenhouden, heb enorm veel gehuild. En nog kan ik hier flink om janken. Een