Over

Linette Alderliesten

HF-Linette-073.jpg

Ik ben Linette Alderliesten en werk als leidinggevende in een beschermde woonvoorziening voor dak- en thuislozen met complexe problematiek. Naast dit werk ben ik mijn eigen coachbedrijf begonnen.

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en is body combat mijn favoriet; lekker ontladen en energie opdoen. Verder ben ik graag buiten: wandelen, tuinieren, strand...  heerlijk! Ik houd van mensen om mij heen en ben graag in contact met anderen. Lekker eten en een wijntje drinken met mijn lieve familie en vrienden hoort daar zeker bij!

Als ik naar de rode lijn in mijn leven kijk, besef ik dat ik me altijd bezig heb gehouden met er voor de ander te zijn. Ik heb een groot hart om mensen te helpen die onzeker zijn, pijn hebben, zich verdrietig of eenzaam voelen….

Zelf heb ik tientallen jaren innerlijke strijd gevoerd en mij aangepast aan anderen omdat ik mezelf niet belangrijk vond. Ik had een laag zelfbeeld en mijn ongewenste kinderloosheid versterkte dit gevoel. In deze periode heb ik veel pijn en eenzaamheid ervaren….

Om de vrouw te worden die ik nu ben, heb ik ervaren hoe belangrijk het is om kwetsbaar te durven zijn, om open en eerlijk mijn gevoelens te delen. Gevoelens die ik zo diep had weggestopt, waarvan ik niet wist dat ik deze in mij had. Ik had lef nodig om de confrontatie met mezelf aan te gaan en te ontdekken wie ik echt ben…..

Gelukkig is er een moment in mijn leven gekomen dat ik mijzelf anders ben gaan zien.

Dit moment, in een persoonlijke training, heeft mijn leven veranderd. Een leven dat ik niet had verwacht ooit te krijgen. Een leven waarin ik mij een krachtige, mooie vrouw voel. Ik ben dankbaar voor de mensen om mij heen die in mij geloven en mij ondersteunen om stappen te kunnen en durven zetten.

Voor mij zijn gelijkwaardigheid, openheid en eerlijkheid belangrijke kernwaarden en het is mijn missie om mensen te ondersteunen, te helpen en te inspireren door empathisch, betrokken en betrouwbaar te zijn.

Kajakken in Sunset

Vind het geluk in jezelf
voor een compleet en gelukkig leven

Cirkels los .png