top of page
  • lin3572

Dit ben ik!

Jazeker, een vrouw vol energie, vrijheid en blijheid. Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te zijn en weet nu wie ik ben. Ik ervaar geen oordeel meer naar mezelf. Ik weet dat ik de juiste keuzes heb gemaakt en dat het niet boeiend is hoe anderen naar mij kijken, maar hoe ik naar mezelf kijk.


Wat ik ook ervaar is dat ik mijn kinderloosheid heb geaccepteerd. Dit geeft mij veel rust. Mijn identiteit is niet afhankelijk van een partner of kinderen. Het gaat er om dat ik de mooie dingen zie van mezelf en mezelf vergeef voor wat is geweest en niet hard ben voor mezelf als ik iets zeg of doe dat niet zo handig is....


Een warme en liefdevolle groet van mij <3

P.S. Hoe kijk jij naar jezelf?


28 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page