top of page
  • lin3572

Hoe eerlijk ben jij?

Gewoon altijd eerlijk zijn is best lastig. We willen allemaal graag prettige, harmonieuze relaties om ons heen, omdat je dan verbinding ervaart en dat geeft energie. Relaties zijn altijd in beweging door de manier waarop contact wordt gemaakt, door de afspraken die er zijn en de verwachtingen die we hierbij hebben. Vaak doen we aannames en interpreteren we elkaars woorden, toon en non-verbale uitdrukkingen zonder te checken of te vragen of dit klopt. Hierdoor kunnen er conflicten ontstaan op allerlei manieren.


We verwachten dat anderen altijd eerlijk zijn, maar hoe eerlijk zijn wij eigenlijk zelf? Vaak zijn we bang voor oordelen van anderen, wat anderen van ons denken. Dat we niet ‘voldoen’ als we de waarheid vertellen. Waarom maken we het zo moeilijk? Echt kwetsbaar zijn, dus echt eerlijk zijn, is een uitdaging voor veel vrouwen.


Iedere vrouw die de behoefte heeft om zich verder te ontwikkelen is welkom om bij onze oplaadavonden voor vrouwen aan te sluiten, ook de vrouwen die ons niet kennen! In 2022 organiseren Vera Verhoeven en ik de oplaadavonden op vrijdagavond 13 mei, 1 juli, 9 september, 28 oktober en 9 december.


Op onze vijfde avond, georganiseerd op 13 mei, krijg je inzicht over hoe je eerlijk met jezelf en de ander om kunt gaan. Vrouwen vinden het vaak lastig om conflicten eerlijk bespreekbaar te maken om diverse redenen zoals afwijzing, uitsluiting of overruled worden. Tijdens de workshop ontdek je welke conflictstijl jij vaak inzet en wat je belemmert om eerlijk te zijn in je leven en hoe je eerlijkheid effectief in al je relaties in kunt zetten.


De inloop is vanaf 19.30 uur. Het inhoudelijke gedeelte is van 20.00-21.45 uur. We sluiten met elkaar af met een drankje en een hapje.


De kosten voor deze avond zijn 17,50 euro. Je kunt je via https://vitalityacademy.nl/product/oplaadavond-13-mei/ inschrijven, wees er snel bij!




24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page