top of page
  • lin3572

I hate myself!

I hate myself

Ev'ry hates me because I’m a very stupid, lazy girl

Ik ben knettergek


Ik was 15 jaar en weet nog zo goed dat ik deze woorden opschreef en welke gevoelens ik hierbij had. Keihard mezelf naar beneden halen, me minder voelen dan anderen. Tja, ik kan er op terugkijken dat dit bij een puber hoort, maar heb deze nare gevoelens vele jaren over mezelf gehad. Ik ben het niet vergeten… En mijn moeder had deze briefjes in mijn levensloop plakboek geplakt, zodat ik het ook niet kon vergeten…


Ik vond mezelf zo stom! En waarom ik mezelf ‘lazy’ noemde weet ik niet meer, want ‘lazy’ was ik zeker niet. Mogelijk zocht ik een ander Engels woord, Engels was niet mijn sterkste kant (misschien versterkte dat mijn gevoel van stupiditeit, haha..).


Gelukkig heb ik geleerd om mezelf niet meer te haten en liefdevol te zijn naar mezelf. Je kunt jezelf niet vergelijken met een ander. We zijn allemaal waardevol op onze eigen manier en dat maakt dat we allen zo bijzonder zijn!


Omdat ik uit eigen ervaring weet wat het is om weinig zelfvertrouwen te hebben en deze heb kunnen omzetten naar zelfverzekerd zijn bied ik het coachtraject ‘Een boost voor je zelfvertrouwen’ aan. Eén van mijn klanten zei hierover: ‘Ik ben zelfverzekerd geworden doordat Linette mij heeft geleerd om mezelf open en kwetsbaar op te durven stellen. Hierdoor zet ik nu stappen in mijn leven en behaal ik mooie resultaten!


De resultaten die je kunt verwachten na het coachtraject zijn:

- Je volgt je hart

- Je gaat krachtig en zelfverzekerd door het leven

- Je bent je bewust van wat nodig is voor je volgende stap

- Je relaties zijn verbeterd

- Je maakt persoonlijke groei door

- Je bent geworden wie je wilt zijn

21 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page