top of page
  • lin3572

Mosselen met vliegen

Bijgewerkt op: 29 dec. 2020

“Heeyy tantee… “. Zo begon de app van mijn 19-jarige neef. Hij wilde graag een afspraak met mij maken om te vieren dat ik geslaagd was voor mijn coachexamen.


Nou, dat hoef je geen 2x aan mij te vragen. Dus wij een afspraak gemaakt voor een etentje. Met twee ingepakte flessen wijn (omdat ik graag cadeautjes uitpak) en een lieve felicitatiekaart met ‘je hebt het verdiend, TOPPER’ werd ik gelijk al verwend. We namen beiden een wijntje en raakten al snel in een diep gesprek.We zaten buiten, het was een heerlijke zomeravond. Nog een glaasje wijn erbij; dit is genieten…. O ja, laten we ook nog wat te eten bestellen. Zo kozen we allebei voor een pannetje mossels. Maar niet te geloven zeg! De pannetjes met mossels stonden nog maar net op tafel en tientallen vliegen vlogen om ons heen.


Brrrr, nooit geweten dat het buiten eten van mossels vliegen aantrekt.

Ondanks de vliegen toch lekker gegeten en een fijne tante-neef avond gehad!


P.S. Ben jij je ervan bewust dat je als oom of tante veel kan betekenen voor je neef of nicht?
272 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page