top of page
  • lin3572

Tranen op Texel

Voor mij een uitgestrekte zandvlakte, de zee en een prachtige lucht. Achter mij de vuurtoren van De Cocksdorp. Ik hoor de zee, de meeuwen. Ik voel de warmte van de zon op mijn rug.


Wat is het hier ongelooflijk prachtig! Wat vredig, en wat een rust…


Ik ben hiervan onder de indruk en voel blijdschap, energie en dankbaarheid. Wat heerlijk dat ik hier ben. Ik kan er bijna geen woorden aan geven; het is amazing!


Tranen staan in mijn ogen. Ik ervaar zo’n innerlijke rust en vrede. Dit wil ik vasthouden. Ik voel zo’n zelfacceptatie en zelfwaardering; wat is dit heerlijk en bevrijdend. Woorden die makkelijk uitgesproken kunnen worden, maar nu diep van binnen gevoeld worden.


Geen moeder, geen bevestiging nodig van anderen, maar oprecht verbonden met mezelf!
107 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page