top of page
  • lin3572

Wat een jaar….!

Wow, wat ziet mijn leven er totaal anders uit dan begin 2022. Een jaar van veel veranderingen en hoogtepunten:

· mijn scheiding; de moeilijkste beslissing in mijn leven;

· het verblijf in 7 verschillende woningen, met nu een eigen plek in Noordwijk;

· veel (nieuwe) vrienden en verdieping van mijn contacten;

· persoonlijk leiderschapstraining in Malaga;

· de Trainers Academy afgerond;

· nieuwe baan;

· en nog zoveel meer….


Wat heeft het mij veel gebracht! Ik voel mij dankbaar voor deze keuzes, het heeft mij als persoon veel krachtiger en vrijer gemaakt. Wat een mooie, lieve mensen heb ik in mijn leven…. Dank voor wie je bent voor mij!


Vandaag kreeg ik spontaan een knuffel van een dakloze Pool; “Happy new year, Linette”. In zijn ogen zag ik zijn dankbaarheid en dat raakte mij. Deze man maakte de afgelopen weken bijna geen contact, leek het niet gewend te zijn dat er oprechte aandacht naar hem uitgaat. Maar ik groet hem, noem hem bij zijn naam en vraag hoe zijn nacht op straat was.. Voor mij zo gewoon, voor hem maakt het verschil dat hij zich gezien voelt…


En dat is wat ik heel sterk heb ervaren dit jaar. Elkaar zien en horen; verbinding maken met elkaar. Vrienden in wiens huis ik mocht verblijven, een vakantie aanbod, ondersteuning, lachen en huilen met elkaar. Wat een zegeningen: En ja, dan sta ik ineens met een 70-jarige vrouw te dansen, dan geef ik een knuffel aan die dakloze vrouw die niet kan stoppen met huilen, dan vraagt er iemand ‘waarom lach jij zoveel? ‘Nou, omdat ik me blij voel en dankbaar ben voor de mooie dingen in mijn leven....’


Een lieve groet van mij <360 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page