top of page
  • lin3572

‘Zet de eenzaamheid van ongewenste kinderloosheid om in kracht!’

Hoe kan het dat het in 2022 nog steeds stil blijft rondom het thema ongewenste kinderloosheid? Ik merk dat vrouwen die geen moeder zijn hier bijna niet over durven te praten, dat er moeders zijn die niet weten wat ze moeten zeggen als ze in gesprek zijn met 'niet moeders'. Er vallen nog steeds ongemakkelijke stiltes rond dit thema...


Er zijn zoveel vrouwen en mannen die ongewenst kinderloos zijn, een kinderwens hebben, een miskraam krijgen, met een traject bezig zijn... Er zijn veel vrouwen die hierdoor emotioneel en lichamelijk uitgeput zijn. Vrouwen die zich terugtrekken in hun coconnetje. Vouwen die hier ziek van zijn. Vrouwen die zich eenzaam voelen, pijn hebben, geen doel om uit bed te komen....


Ongewenste kinderloosheid heeft veel impact; je droom komt (nog) niet uit, je leven staat op zijn kop... Ook mijn droom is niet uitgekomen. Mijn grootste wens om moeder te worden is niet vervuld. Ongewenste kinderloosheid kan gevoelens van eenzaamheid, pijn en verdriet met zich meebrengen. Ik heb geleerd om hierover te praten en weet dat ik, ondanks dat ik geen moeder ben, krachtig en waardevol ben en zet nu mijn ervaringsdeskundigheid en professionaliteit als ongewenst kinderloze vrouw in voor anderen.


Ik gun alle vrouwen en mannen die een kinderwens hebben, in een traject zitten of weten ongewenst kinderloos te blijven dat zij, net als ik, de eenzaamheid hierover om kunnen zetten in kracht en wil hierin graag ondersteunen!


Hiervoor bied ik het coachtraject Zet de eenzaamheid van ongewenste kinderloosheid om in kracht' aan. Resultaten die je kunt verwachten bij dit coachtraject zijn:

o je durft je emoties toe te laten

o je maakt je ongewenste kinderloosheid bespreekbaar

o je doorbreekt de schaamte dat je ongewild kinderloos bent

o je kunt ongewenste kinderloosheid een plek in je leven geven

o je voelt je krachtig en energiekA white feather brings an angel message - Diana Cooper

77 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page